Марадона може да поеме Португалия


Н. Гавазов

Марадона може да поеме Португалия

Бившият селекционер на националния отбор на Аржентина по футбол Диего Армандо Марадона може да наследи уволнения Карлуш Кейруш като старши треньор на Португалия, съобщава новината A Bola. Както е известно, в четвъртък вечер досегашния наставник на португалците Карлош Кейрош бе уволнен заради скандал с антидопинговата комисия.

Съобщението, че Марадона може да поеме Португалия дойде от дясната ръка на Диего - Алехандро Манкусо, който му бе помощник начело на „албисилесте".

"Да, вярно е. Вече говорихме по темата с Диего и този проект ни харесва. Марадона има желание за нова авантюра и е на разположение, но още не сме преговаряли. Сега Португалия е приоритет. Много врати по света са отворени за Диего, но това е вариантът, който го привлича. Не мисля, че парите ще бъдат проблем", коментира Манкусо.

Според A Bola, Марадона харесва много португалския футбол и столицата Лисабон. Изданието напомня и как аржентинецът обвини реферите за отпадането на Португалия от бъдещия световен шампион Испания на 1/8-финалите на Мондиала.

 

 

  Сподели
123