Германия и Испания с равенство, Колумбия обърна Франция (видео)


В. Мухарски

Германия и Испания с равенство, Колумбия обърна Франция (видео)

Отборите на Германия и Испания не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в приятелска среща. И двата гола тази вечер паднаха през първата част. В 6-ата минута страхотен пас на Иниеста изведе Родриго зад защитата на домакините, а нападателят успя да вкара с диагонал удар, давайки аванс на своя тим - 1:0.

В 35-ата минута резултатът бе изравнен. Страхотно изпълнение на Томас Мюлер върна мача в изходна позиция, след като с удар извън наказателното поле разстреля излезлия напред Де Хеа за 1:1. До края на мача положения имаше и пред двете врати, но двамата вратари направиха страхотни спасявания и не допуснаха да се стигне до повече попадения на стадиона в Дюселдорф.

В друг интересен мач Франция допусна поражение с 2:3 от Колумбия. Домакините могат да съжаляват, тъй като имаха два гола аванс след само 26 минути игра, но въпреки това допуснаха обрат и разочароваха феновете на "Стад дьо Франс".

Оливие Жиру откри резултата в 11-ата минута, а в 26-ата Томас Лемар удвои аванса на "петлите". Това обаче не притесни колумбийците и 120 секунди по-късно Луис Муриел намали резултата, а след почивката обратът бе факт. В 62-ата минута Фалкао възстанови равенството, а пет минути преди края Хуан Фернандо Кинтеро бе точен от дузпа, фиксирайки крайния резултат в срещата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
265