Тошич: Това е заговор срещу нас


Н. Гавазов

Тошич: Това е заговор срещу нас

Футболистът на националния отбор на Сърбия Зоран Тошич не остана по-назад от критиките към съдийските грешки, които за разлика от предишните Световни първенства където не бяха толкова много, на провеждащото се в момента те изобилстват. Той дори заподозря Световната централа в заговор срещу страната му, след като съдиите мерят в различните срещи с двоен аршин. Той визира последният мач на отбора си срещу Австралия, когато главният съдия на мача Ларионда отмени два гола на западните ни съседи и не показа дузпа, след като защитник на "кенгурата" отклони топката с ръка в наказателното поле.

"Много бях радостен, че успях най-накрая да дебютирам на световно първенство. Но от друга страна всички сме разстроени от отпадането си в групата. Това наистина е голямо разочарование, особено след като показахме по-добра игра отколкото срещу Германия - та ние имахме повече моменти през първото полувреме, отколкото в останалите си срещи", заяви Тошич пред Блиц .

"Сами сме си виновни, че не вкарахме. Но и съдията вижте какво направи. Отмени два гола, а при първия нямаше никаква засада. След това искам да попитам, защо срещу нас свирят дузпи когато играем с ръка, а в същата ситуация за нас не се свири? Става много съмнително когато всичките грешки са срещу нас. Никога до сега съдия не ни е помогнал. Смятам, че това си е чист антиславянски заговор. Грешките на съдията бяха безумни. А същия съдия видяхте какво направи снощи с Англия и как промени развоя на срещата. Кой го сложи да обслужва толкова важна среща от осминафиналите, след като в мач от групите всички видяха, че е слаб?", завършва сръбският национал.

 

  Сподели
153