Отзивите след Холандия - Япония


П. Пенков

Отзивите след Холандия - Япония

Както вече знаете с гол на халфа на европейския шампион Интер Уесли Снайдер Холандия победи с 1:0 Япония и записа втори успех от два мача в Група Е. Ето какво заявиха от двата лагера след края на двубоя:

Берт ван Марвейк, Треньор на Холандия

Трябва да съм щастлив, след като спечелихме първите си две срещи от Мондиала. Но знам може да играем и по-добре. Трябва да сме стъпили стабилно на земята.

Уесли Снайдер, Играч на мача и на Холандия

Доволни сме от факта, че спечелихме първите си два двубоя. Знаехме, че днешния ни мач ще бъде труден, тъй като Япония работят усилено върху развитието си. Представихме се добре през първото полувреме. Както и във второто, успявахме да създаваме опасни положения и се възползвахме от едно такова. Доволен съм, че отбелязах. Трябва да се също доволни от от шестте точки от двете ни срещи, тъй като някои от големите не успяха да сторят това.

Джовани ван Бронкхорст, Капитан на Холандия

Единственото, което имаше знаечние днес беше резултата. Спечелените три точки ни изведоха по-близо до мечтата ни да продължим в следващия кръг.

Марк ван Бомел, Халф на Холандия

Япония се отбраняваха през повечето време, както и очаквахме. Трябваше да бъдем търпеливи. След като отбелязохме се опитхваме да запазим преднината си, както и се случи.

Такеши Окада, Треньор на Япония

Моите момчета опитаха всичко по силите си, но не успяхме да победим Холандия. Разочарован съм заради многобройните ни фенове.

  Сподели
150