Ще спази ли САЩ обещанието да победи Словения?


П. Пенков

Ще спази ли САЩ обещанието да победи Словения?

Словения - САЩ
Стадион: "Елис Парк", Йоханесбург
Дата: 18.06.2010
Час: 17:00
Съдия: Коман Кулибали (Мали)

Първоначално основи фаворити за продължаване извън група С на Мондиала бяха Англия и САЩ, но ето, че сега първи начело на таблицата се намира Словения. Не, че те се представиха прекрасно в първия си мач срещу Алжир, който беше изпълненен с прекалено малко положения пред двете врати. Те успяха да победят, след като се възползваха от грешки на противниците си, но срещу САЩ със сигурност ще преминат в отбранителна позиция.

Състава на Словения може би няма да бъде променен срещу САЩ и треньора Матияс Кек ще разчита на същите футболисти, които постигнаха победа срещу Алжир.

Стимулирани от прекрасното си представяне на Купата на конфедерациите през миналата година, САЩ се завърнаха в Южна Африка с очакване да стигнат максимално далеч в турнира. Въпреки, че им липсва качеството на игра, те показаха в първата си среща срещу Англия, че могат да затруднят и най-добрите отбори на Мондиала. Американците не бяха способни да направят по-лош старт на кампанията си, след като защитата им беше разкъсана на две и позволи на Стивън Джерард да отбележи още в 4-та минута на двубоя. Но начинът, по който Боб Брадли успя да върне тима си в игра беше впечатляващ, независимо от грешката на Робърт Грийн. Спечелената точка срещу един от фаворитите за трофея не е лош старт на Мондиала, но със сигурност увеличава напрежението вътре в самия отбор.
"Не трябва да губим," сподели Клинт Демпси веднага след равенството с Англия. "Не можем да си позволим да изгубим следващата си среща. Трябва да вземем максималното."

Основната тревога в състава на САЩ е състоянието на вратаря Тим Хауърд, който получи неприятен удар в ръката в двубоя срещу Англия, но от тима заявиха, че той би трябвало да играе срещу Словения независимо от болката, която изпитва.

Смятам да заложа на САЩ с оглед представянето им срещу един от фаворитите за спечелването на Световната купа - Англия.

Прогноза: Словения - САЩ 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Словения:

14 ноември Русия - Словения 2:1 (Квалификация за СП, Бараж)
18 ноември Словения - Русия 1:0 (Квалификация за СП, Бараж)
03 март Словения - Катар 4:1 (Приятелски мач)
04 юни Словения - Нова Зеландия 3:1 (Приятелски мач)
13 юни Алжир - Словения 0:1 (СП 2010)

САЩ:

03 март Холандия - САЩ 2:1 (Приятелски мач)
26 май САЩ - Чехия 2:4 (Приятелски мач)
29 май САЩ - Турция 2:1 (Приятелски мач)
05 юни САЩ - Австралия 3:1 (Приятелски мач)
12 юни Англия - САЩ 1:1 (СП 2010)


Досегашни срещи:

Словения - САЩ

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Словения - 3.75
Равен - 3.25
САЩ - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173