Висенте дел Боске впечатлен от Германия и Аржентина


Н. Гавазов

Висенте дел Боске впечатлен от Германия и Аржентина

Старши треньорът на Испания Висенте дел Боске определи Германия и Аржентина като претенденти за спечелване на Световната купа. Това стана, след като специалистът е наблюдавал представянето на двата отбора в първите срещи и останал силно впечатлен от играта, която са показали.

След победата на Германия над Австралия с 4:0, в интервю за Canal + Дел Боске заяви, че Бундестима се е променил през последните години и е израснал в техническо отношение.

"Германия е един отбор, който предприе нова насока на работата си с младите футболисти и в момента показаха голямо израстване в техническо отношение. Виждам тима значително променен в последните години и наистина съм изненадан", заяви Дел Беско.

"Аржентина притежава много качествени футболисти, но освен това, те имат и много добър опит зад гърба си", продължава наставникът на Испания.

"Ние също имаме добри футболисти и аз имам доверие във всички тях. Ще ни бъде много трудно, защото нашите конкуренти не ни отстъпват по нищо и ние не бива да се отпускаме по време на цялото първенство", завършва Висенте дел Боске.

 

  Сподели
152