Отзивите след Англия - САЩ


П. Пенков

Отзивите след Англия - САЩ

Както знаете националните отбори на Англия и САЩ не успяха да излъчат победител помежду си и завършиха при равенство 1:1 в двубоя си от Група "С" на Световното първенство в Република Южна Африка. Ето какво заявиха от двата лагера след края на срещата:

Фабио Капело, Треньор на Англия

Робърт Грийн направи голяма грешка, която поправи през второто полувреме. Доволен съм от представянето му. Имахме много положения в срещата. Мога да извлека доста позитиви от играта ни. Жалко, че само резултата не е такъв.

Боб Брадли, Треньор на САЩ

Представихме се добре като за първа среща. Добрахме се до равенството след ранния гол на Англия. Мисля, че след попаданието започнахме да разиграваме по-добре и да се чувстваме по-уверени на терена.

Стивън Джерард, Капитан на Англия

Трябва да подкрепм Робърт в такъв труден за него момент. Мисля, че той ще се представя все по-добре в бъдеще. Грийн успя да спаси много важно положение през втората част. След грешката му изпаднахме в лек шок, но бързо успяхме да се съвземем и да завършим подобаващо двубоя. Целта ни сега е да достигнем до 7-те точки в групата.

Клинт Демпси, Халф на САЩ

Поне вземхме точка, което е нещо позитивно. Трябва да излезем в следващите ни две срещи за победа. Винаги виждаш хора да отбелязват по този начин и се питаш "Хей защо това никога не се е случвало при мен?". В крайна сметка това е гол, който Грийн трябваше вероятно да спаси.

Тим Хауърд, Вратарят на САЩ

Робърт Грийн направи няколко добри спасявания. За жалост на Световното първенство се случват и тези неща. На негово място бих се чувствал ужасно, но когато си вратар, независимо от грешката си, трябва да вдигнеш глава въпреки станалото.

  Сподели
151