Витоло: Искам да играя в Англия


И. Ангелов

Витоло: Искам да играя в Англия

Крилото на Севиля и испанският национален отбор Витоло ще вземе участие в срещата на страната си с Англия тази вечер на "Уембли", като преди мача той заговори за желанието си един ден да заиграе в най-силното първенство в света. 27-годишният бе цитиран от The Guardian, като сподели за приятелите си във Висшата лига:

"Тази повиквателна е специална. Това е шанс да играя срещу отбор като Англия. Уембли е емблематичен, не само за Англия, но за футбола като цяло. В един момент ще е добре за мен да опитам да играя в Англия. 

"Антонио Морено от Ливърпул ми казва, че Висшата лига ще ми подхожда. От това, което ми казва, и което съм виждал, най-видното нещо е, че отборите са много мощни физически. 

"Давид Силва вече има над 100 мача за Испания, а само великите играчи постигат това. Той е легенда в Манчестър Сити и модел за подражание на мен за това от къде може да тръгне човек и какво може да постигне.

"Севиля всяко лято продава играчи. Това е политика, която е донесла успех. Това се отразява на другите клубове, но Севиля се справя с напускащите. Ще видим какво ще стане, аз съм много щастлив тук, както и семейството ми е много щастливо тук."

  Сподели
113