Германия и Франция с победи в квалификациите


FUTBOL-TV

Германия и Франция с победи в квалификациите

Германия се наложи с категоричното 8:0 като гост на Сан Марино в световна квалификация. Сами Кедира откри резултата след само 7 минути игра. Серж Гнабри удвои аванса на своя тим - 120 секунди по-късно. Бундестима трябваше да чака чак до 32-ата минута, за да вкара новия си гол. Йонас Хектор бе точен за класическото 3:0. В 58-ата минута Серж Гнабри вкара четвъртия гол за своя тим, а в 65-ата Йонас Хектор покачи на 5:0.

В 76-ата отново Гнабри бе точен за Германия, а до края на мача Матиа Стефанели в 82-ата и Кевин Воланд в 86-ата минути оформиха крайния резултат.

В друг интересен мач, но от група А - Франция победи с 2:1 Швеция. Скандинавците поведоха в началото на второто полувреме, когато  Емил Форсберг изненада Юго Лорис от фаул, но "петлите" бързо обърнаха нещата в своя полза с попадения на Пол Погба (58) и Димитри Пайе (65).

По този начин тимът на Дидие Дешан оглави еднолично класирането в своята група с 10 точки и единствен в групата все още няма загуба. Шведите са втори със 7 точки, но могат да бъдат застигнати от Холандия, която гостува на аутсайдера Люксембург.

  Сподели
119