Ледли: В Уелс още се подиграваме на Бейл


И. Ангелов

Ледли: В Уелс още се подиграваме на Бейл

Джо Ледли заговори за взаимоотношенията в уелския национален отбор и по-конкретно отношението на всички колеги спрямо суперзвездата на Реал Мадрид - Гарет Бейл. Според Ледли играчите използват всяка възможност да се шегуват с него, като той не се е променил от славата и богатството и приема това.

"Той заслужава всяка стотинка и всичко, което получава в живота си. Доказал се е като един от най-великите играчи на планетата. Няма завист от наша страна за това. Всички познаваме Гарет от времето му в Саутхемптън и аз не виждам промяна в него от тогава. Това е прекрасно от негова страна. Хората могат да се променят в спорта по различни начини, но той остана същия човек.

"Той е просто един от момчетата - не ни пука какъв е, ние го подиграваме и той също нас. Имаме много закачки тук. Ако го питате, той обича да идва в Уелс и това е заради сплотеността на този състав. Няма значение кой от къде идва. Всички сме заедно като отбор и никой не се третира различно от останалите. Всички сме равни.

"Шегите за него са най-вече заради перчема. Няма да навлизам в подробности, но го съсипахме когато срещу Грузия му падна косата. Приличаше на тарзан. Има много шеги наоколо. Играем заедно голф и ако сбърка удар, ние пак го нападаме, защото обикновено е добър на голф. Това ме депресира, наистина - не зная в какво не е добър."

Уелс играе срещу Сърбия в среща за квалификациите на Световната купа в събота.

  Сподели
179