Анонс на някои срещи от 2-я кръг на Лига Европа


FUTBOL-TV

Анонс на някои срещи от 2-я кръг на Лига Европа

Стяуа Букурещ - Виляреал
Стадион: "Арена Национал", Букурещ
Дата: 29.09.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Йевхен Арановски (Украйна)

Стяуа ще търси първа победа в Европа тази година след загубата на старта с 2:0 от Османлиспор, когато тимът посреща Виляреал в Букурещ. Първата среща не даде реално изображение на Стяуа в турнира след като в по-голямата част от мача съставът игра без изгонения Еначе. След загубата тимът постигна 2 победи и подобри увереността си преди този важен мач.

Виляреал започна с победа над Цюрих с 2:1. Това означава, че в Европа бе пренесена прекрасната форма от локалната Ла Лига, където в първите 6 кръга тимът още няма поражение. Всичко това испанците постигат без услугите на Солдадо в атака, който е контузен. Пато и Дос Сантос обаче изглеждат в прекрасна форма и трупат голове рано в кампанията.

Прогноза: Стяуа - Виляреал 0:2

 

Спарта Прага - Интер
Стадион: "Дженерали Арена", Прага
Дата: 29.09.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Артур Диас (Португалия)

Спарта Прага имаше нещастието да попадне в тежка група със Саутхемптън и Интер. В първата среща в Лига Европа "светците" разбиха в Англия своя гост с 3:0. Сега обаче в Прага тимът посреща друг отбор, който търси първата си победа.

Интер загуби неочаквано с 2:0 от Апоел Беер Шева. В Италия обаче този отбор се представя блестящо към момента в сравнение с показаното в последните години и ще се надява формата да бъде пренесена в Европа. Проблемите в тима са малко и вероятно ни очаква зрелищен сблъсък в този двубой.

Спарта не се намира в добра форма напоследък след като Саутхемтпън спря похода от победи на тима. В този мач домакините идват след загуба и от Славия Прага в дербито, което допълнително понижава увереността преди италианския гранд.

Прогноза: Спарта Прага - Интер 1:2

 

Апоел Беер Шева - Саутхемптън
Стадион: "Турнер Стейдиъм", Беер Шева
Дата: 29.09.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Щефан Йоханесон (Швеция)

Саутхемптън изглежда на върха на формата си откакто Чарли Остин намери място в състава. Нападателят не спира да вкарва в Англия и Европа и след 2 гола срещу Спарта Прага той няма да има търпение да се появи и срещу Апоел.

Домакините обаче изненадаха Интер в първия кръг на Лига Европа за победа с 2:0. В локалната лига в Израел тимът спечели 3 от 5-те първи кръга и формата е налице. Освен това в състава няма нито един контузен футболист преди старта на този двубой.

Саутхемптън изглежда много по-силен от своя противник на хартия. През лятото бяха привлечени опитни играчи именно с цел добро представяне на няколко фронта и до момента изглежда, че всичко се получава за "светците". Със сигурност отново ще се разчита на човека във форма в тима - Чарли Остин, който вкара в 4 поредни мача за своите и се възползва категорично от слабата форма на предишния титуляр в атака Шейн Лонг.

Прогноза: Апоел Беер Шева - Саутхемптън 0:3

 

Шалке 04 - РБ Залцбург
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 29.09.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Сердар Гьозюбуюк (Холандия)

Шалке 04 посреща Залцбург, надявайки се на втора поредна победа в кампанията си от груповата фаза на Лига Европа. "Миньорите" надиграха Ница във Франция с 1:0 с гол на Баба в 75-та минута. Съвсем друго е представянето на отбора в Бундеслигата, където бяха загубени всичките мачове.

Залцбург започна кампанията си в Европа с домакинска загуба от Краснодар. Руснаците вкараха в 37-та минута, ни въпреки натиска австрийците не успяха да отбележат гол. Залцбург се представя добре във вътрешното първенство, където е втори, с 18 точки от 9 мача.

Домакините са без Кокс, Учида и Авджай, а Гифер и Текпетей са под съмнение. Сидни Сам се завърна към тренировки. Единственият отсъстващ от гостите е Уиздъм.

Шалке 04 се намира в ужасна форма, но няма как да определим гостите за фаворит в мача. Предполага се, че ще се получи равностоен двубой, в който и двата отбора ще отбележат.

Прогноза: Шалке 04 - Залцбург 1:1

 

 


ФК Краснодар - Ница
Стадион: "Кубан", Краснодар
Дата: 29.09.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Иван Бебек (Хърватия)

Това е среща между два отбора, които правят силна кампания до момента. Краснодар спечели първата си среща на гости на Залцбург с 1:0, умело затваряйки мача, след като отбеляза гол в края на първото полувреме. Относно вътрешното първенство, там руснаците са 6-то, но показват прогрес и са без загуба в трети поредн мач, включително направиха 1:1 срещу ЦСКА в Москва.

Ница е лидер в класирането на Лига 1 и победи Монако с 4:0, поради това домакинската загуба срещу Шалке 04 се разглежда като голяма сензация. В интерес на истината французите добре играха срещу немския колектив, но платиха данък на пропуските си пред чуждата врата.

Вероятно ще видим открит мач, с положения за гол, което предполага, че двата отбора ще отбележат.

Прогнзоа: Краснодар - Ница 2:1

 


Фиорентина - Карабах
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 29.09.2016г.
Час: 22:05
Съдия: Оливер Драхта (Австрия)

Фиорентина все още търси своето лице през този сезон, но като цяло отборът прогресира. "Виолетовите" не успяха да победят ПАОК в Гърция на старта в Лика Европа, а в Серия А записаха две победи и две равенства в последните си 4 мача, като единият успех дойде срещу Рома.

Карабах се представя добре във вътрешното първенство, но по-интересна е статистиката на азербайджанците в Лига Европа. Тимът се класира за турнира, след като отстрани Гьотеборг в баражите, а в стартовия си мач направи 2:2 с чешкия Слован.

Гостите са корав отбор и няма да се дадат без бой. Фиорентина е фаворит в срещата, но домакините ще трябва да положат максимални усилия, за да вземат трите точки.

Прогноза: Фиорентина - Карабах 2:0

 

 

Атлетик Билбао - Рапид Виена
Стадион: "Сан Мамес", Билбао
Дата: 29.09.2016г.
Час: 22:05
Съдия: Тони Шапрон (Франция)

Среща между два отбора, които записаха различни резултати на старта на кампаниите си. Атлетико претърпя класическа загуба при гостуването си на Сасуоло, а Рапид стана участник в голов трилър в Генк, от който излезе см положителния резултат 3:2. „Лъвовете" се стабилизираха след фиаското в Италия и постигнаха три поредни победи в Ла Лига, включително и успех с 3:1 над Севиля, което им помогна да се изкачат на пета позиция в класирането на Примера. Рапид също записа положителни резултати - две победи и равенство - с което зае трето място в австрийското първенство, на 6 точки от лидера Щурм.

Фаворит в двубоя е Атлетико. Баските играят много силно у дома и това се вижда от статистиката - те спечелиха 15 от 19-те си мача в Лигата през миналия сезон, а сега победиха в 2 от 3 срещи, като паднаха от могъщия Барселона.

Прогноза: Атлетико - Рапид 3:0

 

 


Генк - Сасуоло
Стадион: "Люмунис Арена", Генк
Дата: 29.09.2016г.
Час: 22:05
Съдия: Лиран Лиани (Израел)

Ето един много интересен мач, в който ще стане ясно, дали Сасуоло е с високи амбиции в турнира и дали наистина „зелените" са добър отбор не само на родна земя. Генк влиза в мача с лоша серия от четири загуби и една победа, като успехът е само в местната купа. Белгийците претърпяха поражение с 3:2 при гостуването си на Рапид в първия кръг, като рухнаха след почивката.

Сасуоло е в добра форма и вече намекна, че ще играе голяма роля в Серия А както го направи през миналия сезон. „Зелените" повалиха силния Атлетико с 3:0 на старта на турнира, а след това записаха две победи и загуба във Верона в първенството на Серия А.

Интересен двубой, за който може да се разсъждава в посока, че Сасуоло е силен домакин и не толкова добър гост, но отборът вкарва във всеки двубой, а също така, че Генк допуска попадения с лекота и е очевидно, че има проблеми с отбраната. Напълно е възможно да видим голове и от двата тима, а по-смелите могат да заложат и за победа на гостите.

Прогноза: Генк - Сасуоло 1:2

 

 

Рома - Астра Гюргево
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 29.09.2016г.
Час: 22:05
Съдия: Алиар Агаев (Азербайджан)

И двата отбора са длъжници на своите фенове. Рома започна кампанията си в Лига Европа с равенство срещу Виктория в Пилзен, а Астра катастрофира у дома си срещу Аустрия. Очакванията бяха, че утрешните съперници ще спечелят първите си мачове. Що се отнася до вътрешните първенства, „вълците" имат една победа и две загуби,като особено изненадващ е неуспехът в Торино срещу едноименния отбор, което остави столичани на четвърта позиция в класирането на Серия А, на 4 точки от втория Наполи. Астра също няма особени поводи за радост, тъй като тимът от Гюргево претърпя домакинска загуба от Газ Метан, а последвалите победи бяха в графа „задължителни".

Съветът ни е да се доверим на Рома, който е силен домакин, още повече, че румънците не играят добре навън. Тази теза се допълва и от факта, че Астра влоши формата си напоследък и гостите са изправени пред тежко изпитание в Италия.

Прогноза: Рома - Астра 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183