Анонс на някои мачове от 2-я кръг на Лига Европа


Н. Гавазов

Анонс на някои мачове от 2-я кръг на Лига Европа

Монако - Тотнъм
Стадион: "Стад Луи II", Монако
Дата: 01.10.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Артур Диас (Португалия)

Тотнъм се отправи за Монако като лидер в класирането на група J. Хората на Маурисио Почетино успяха трудно да надделеят с 3:1 над Карабах в първия кръг, докато представителят на Лига 1 се измъкна от поражението при гостуването си на Андерлехт. Цял мач хората на Жардим губеха в резултата и играта, но пет минути преди края Траоре успя да изравни.

Отсъстващи: Моутиньо, Коентрао и Туре от домакините. Мейсън, Дембеле, Сон и Бентелеб са отсъстващите от Тотнъм.

Двата отбора никога преди не са се срещали помежду си, като този мач е интересен и с това, че навремето Монако се опита да привлече Почетино от Саутхемптън.

Очаква се двубой, в който мислите на "шпорите" ще са насочени повече към тежкото гостуване на Суонзи, а това предопределя изхода на срещата.

Прогноза: Монако - Тотнъм 2:0

 

 


Белененсеш - Фиорентина
Стадион: "Ещадио до Рестело", Лисабон
Дата: 01.10.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Александър Ставрев (Македония)

Двата отбора не зарадваха почиталите си в първия кръг. Белененсеш гостува на Лех със статут на фаворит, но бе на прага да загуби мача, който завърши при резултат 0:0. Драмата при Фиорентина бе по-голяма, защото хората на Пуло Соуза претърпяха поражение с 2:1 при домакинството си на Базел.

След двубоя си в Лига Европа португалците записаха победа и равенство срещу средняци, докато Фиорентина постигна три победи, като кулминацията на добрата серия бе в Милано срещу Интер.

По-добрата форма и класа на италианците са достатъчно основание да им се доверим, така че тяхна победа в мача ще е напълно в реда на нещата.

Прогноза: Белененсеш - Фиорентина 1:2

 

 

Лацио - Сент Етиен
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 01.10.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Халис Йозкая (Турция)

Лацио и Сент Етиен започнаха идентично участието си в евротурнирите. Италианците надиграха Днепър в Украйна, водеха в резултата, но получиха гол в последната минута. Що се отнася до френския отбор, той бе на крачка от това да загуби домакинството си на Розенберг, но в крайна сметка, чрез попадението на Руш в 79-а минута, бе измъкната точката.

Във вътрешните първенства двата тима също се представят по еднакъв начин. Лацио катастрофира в Неапол, но след това записа две победи. Сент Етиен спечели два мача, но през уикенда претърпя крушение на родна земя.
Сент Етиен влоши играта си в последните срещи, което прави Лацио фаворит в сблъсъка, но от друга страна не се знае с какъв състав ще излязат домакините и дали това няма да бъдат представители на младежкия отбор.

Прогноза: Лацио - Сент Етиен 2:1

 

 

Шалке 04 - Астерас Триполис
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 01.10.2015г.
Час: 20:00
Съдия: Пол ван Бьокел (Холандия)

Шалке 04 се намира в чудесна серия от пет победни мача, в които допусна само един гол, а сред тези успехи е победата над АПОЕЛ в първия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Що се отнася до Астерас, гърците имат в този период само един успех - над средняка Паниониос. Мачът със Спарта премина при поделено надмощие, а към края гостите от Чехия дори щяха да го спечелят.

Очевидна е разликата в класите между двата отбора. Очакванията са пълно надмощие на Шалке 04 в мача и победа с разлика.

Прогноза: Шалке 04 - Астерас 3:0

 

 

ПАОК - Борусия Дортмунд
Стадион: "Тумба", Солун
Дата: 01.10.2015г.
Час: 22:05
Съдия: Антъни Тейлър (Англия)


ПАОК попадна в тежък период. Преди мача с Борусия бе двубоят с АЕК, а след днешната среща е сблъсъкът с Олимпиакос. Това ще окаже влияние върху представянето на гърците, които според наставника Игор Тудор са в боево настроение и готови да дадат битка на именития съперник.

Борусия намали оборотите в Бундеслигата, след като дортмундчани не успяха да победят Хофенхайм и Дармщадт. В тези два мача се видяха старите слабости да не се реализират положенията, както и липсата на концентрация в защитата.

Няма съмнение, че Борусия е фаворит в мача. Очаква се гостите да овладеят инициативата от самото начало, докато домакините ще играят прибрано и на контраатаки.

Прогноза: ПАОК - Борусия Дортмунд 1:3

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190