Обявиха плана за предсезонната подготовка на Реал Мадрид


Н. Гавазов

Обявиха плана за предсезонната подготовка на Реал Мадрид

В рамките на подготовката си за новия сезон, Реал Мадрид ще проведе седем приятелски мача в САЩ, Германия, Англия и Китай, съобщи официалният сайт на клуба. Според информацията, стартът на лагер-сбора ще бъде даден на 11 юли на базата на Калифорнийския университет в Лос Анджелис, където „белите" ще останат до 24 юли. В рамките на 13-те дни в САЩ, „бланкос" ще изиграят три приятелски срещи.

Първият двубой, в който ще вземат участие всички нови играчи ще бъде срещу Лос Анджелис Галакси и ще се състои на 16 юли. На 20 юли е заплануван двубой с мексиканския Чивас от Гуадалахара, като двубоят ще се играе в Сан Диего. Три дни по-късно „белите" ще играят срещу Филаделфия Юниън.

След завръщането си от САЩ, футболистите ще останат за няколко дни в Мадрид и на 27 юли ще отлетя за Берлин, където ще играят срещу Херта. Три дни по-късно „белите" ще пътуват до Острова, където в Лестър ще се изправят в приятелски мач срещу едноименния отбор.

От Албиона Реал направо ще се отправи за Китай, където отбора ще изиграе два мача: на 3 август срещу Гуанчжоу Евъргранд, който спечели промоция догодина да участва в елита на Китай, а на 6 август е срещата с Тянджин Тед, който е вицешампион на страната.

След азиатското си турне, възпитаниците на Жозе Моуриньо ще се завърнат в Испания, където новият сезон ще бъде открит официално с двубоя за Суперкупата на страната срещу Барселона, който ще се състои между 14 и 17 август.

 

  Сподели
137