Карвальо: Испанските медии искат да изкарат Роналдо извън контрол


П. Пенков

Карвальо: Испанските медии искат да изкарат Роналдо извън контрол

Защитникът на Реал Мадрид Рикардо Карвальо заяви, че по-голямата част от испанските медии целят да "дестабилизира" съотборника му Кристиано Роналдо, като постоянно анализират представянето му. Пресата в Испания отправи критики към седмицата на Реал за досегашното му представяне от началото на новия сезон, но въпреки това, португалеца успя да вкара първия си гол през новата кампания. Това стана при победа на мадридчани с 3:0 над Еспаньол.

Въпреки това, съотборника му в Реал и в националния отбор на Португалия - Карвалаьо заяви пред медиите, че вярва, че в другите страни се проявява по-голямо уважение към футболистите, като даде за примен Англия.

"В Англия не отделят повече време първото представянето на игра, отколкото да му отдадат чест. Но медиите в Испания целят да дестабилизират Роналдо. Той е израстнал в Португалия, която е близо до Испания, така че знае как да се справи с тези ситуации. Знам, че феновете ни не са достатъчно доволни от досегашното ни представяне и искат да играем по-добре. Целта на Моуриньо е да печелим мачове," сподели Карвальо.

  Сподели
176