Маккойст е обезпокоен от поведението на Белингам


Н. Гавазов

Маккойст е обезпокоен от поведението на Белингам

Бившият шотландски национал Али Маккойст сподели мнението си за поведението на полузащитника на английския национален отбор Джуд Белингам. По-конкретно МакКойст оцени инцидента, станал по време на мача от 1-ия кръг на груповата фаза на Евро 2024 между националните отбори на Англия и Сърбия (1:0), когато Белингам влезе в пререкания с Филип Костич.

"Белингам е умен и няма да даде причина на съдията да го изгони, но наистина не искам да изкушавам съдбата, защото това може да се случи на играч. Поведението на Джуд дава да се разбере на някого, че е готов да бъде отстранен.

Нямам нищо против конфронтационния стил на Джуд Белингам. Това е вид нахална проява на агресия, която изобщо не ми пречи. Честно казано, наистина ми харесва“, заяви Маккойст, цитиран от Daily Mail.

Днес, 25 юни, на стадион Райн-Енерги в Кьолн ще се проведе мачът от 3-ия кръг на груповата фаза на Европейското първенство 2024 между националните отбори на Англия и Словения. Мачът ще бъде ръководен от съдийска бригада, ръководена от Клеман Тюрпен (Франция). Началният съдийски сигнал ще прозвучи в 22:00 часа българско време.

  Сподели
134