Полша и Швеция няма да сгрешат, Ейре също


А. Франгов

Полша и Швеция няма да сгрешат, Ейре също

Ето и подробните прогнози за първите квалификации за Мондиал 2010 в Южна Африка:

 

 

 

 

6 септември 2008 г.

Македония-Шотландия - Х2

Не пишете този мач. Дарко Тасевски и компания са способни да създадат проблеми за Шотландците, които се представиха отлично срещу Франция и Италия в изминалите квалификации за Евро 2008, но се издъниха срещу традиционно силните домакини Украйна и Грузия, какъвто е и отбора на Македония.

Полша-Словения - 1

Може би един от най-сигурните мачове. Надали „Дружина Полска" ще сгреши срещу отбора на Миловое Новакович, които родните „лъвове" победиха на два пъти през изминалите квалификации.

Словакия-Северна Ирландия - 1

Силният квалификационен цикъл преди европейското ни кара да мислим че словаците имат потенциал и няма да сгрешат срещу Дейвид Хийли и компания.

Грузия-Ейре - 2

Прекият ни съперник за място в финалите в ЮАР Ейре няма да иска да губи точки срещу грузинците. Новият треньор на „кръстоносците" Ернан Купер трудно ще се справи с факта че малката държава е във война с Русия, и че мача няма да се играе в Тбилиси, а в Германия.

Албания-Швеция - 2

Както ни е добре известно, шведският тим по нищо не си прилича с българския, и надали ще имат проблеми в Тирана. Коефициентът от 1,53 също е доста примамлив.

Норвегия-Исландия - 1

Според нас, не си струва твърдата единица на този мач поради ниския коефициент. Не че норвежците са слаби, но има риск мачът да завърши наравно.

Унгария-Дания - 2

Коефициентът от 2,2 е много апетитен, и според нас „червеният динамит" няма да сгреши в Будапеща.

Украйна-Беларус - 1Х

Поради фактът че двете страни граничат, а и че белорусите със сигурност са ентусиазирани да покажат най-доброто си лице след успеха който имаше техният представител в ШЛ, този мач ще е напрегнат. Има и по-добри залози за 1,45 коеф.

Черна Гора-България 2

Няма да ни е лесно. Черногорците са в последна урна поради факта че те правят своя дебют на международната сцена, а не защото са от ранга на Люксембург, Лихтенщайн, Андора и Сан Марино. Дано повторният дебют на Пламен Марков начело на националите да е успешен и да започнем добре квалификациите. Домакините ще играят грубо, ентусиазирано, и с желание за игра. 20 000 страстно ще ги подкрепят, а не се знае състоянието на тревната настилка какво ще е. Все пак „трикольорите" трябва да превъзмогнат тези фактори ида зарадват родната публика, на която са длъжници.

Австрия-Франция - 2

Не би трябвало австрииците да създадат проблеми наФранция, но както знаем „петлите" имат навика да си ги създават сами. Все пак коефициентът от 1,65 не е зле.

Израел-Швейцария - Х

Много труден мач за предвиждане. Швейцарците все пак наскоро играха европейско, и това със сигурност ще им помогне, но евреите винааги са били опасен домакин, а и напоследък разполагат с доста качествени футболисти. Бен Сахар, Йоси Бенаюн и Тамир Коен са все добри футболисти, но и швейцарците имат своите звезди.

Армения-Турция - Х

На пръв поглед , двойката е сигурна. Нека не забравяме обаче, че арменците не се разбират много с южните ни съседи поради исторически причини, и играчите ще дадат всичко по тяхни сили за да се противопоставят на полуфиналистите на изминалото европейско. Има по-добри мачове за 1,5 коефициент.


Това са прогнизите според Futbol-tv, приятна игра и естествено - Късмет!

 

 

АСПАРУХ ФРАНГОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
214