Късметлия спечели невероятен залог в първия ден от плейофите


Н. Гавазов

Късметлия спечели невероятен залог в първия ден от плейофите

Късметлия спечели невероятен залог в първия ден от елиминационните фази на Евро 2024.

Плейофите са период, през който големите турнири стават малко по-пикантни, тъй като залозите и напрежението се увеличават, а това важи и за залагащите.

В събота започнаха осминафиналите на Евро 2024 , като Италия се изправи срещу Швейцария и Германия срещу Дания.

Действащият европейски шампион Италия напусна турнира с поражение с 2:0 от впечатляващия швейцарски тим, който ще играе или с Англия, или със Словакия на четвъртфиналите.

След това Германия изпревари Дания със същия резултат, макар и при противоречиви обстоятелства.

Швейцарци и германци празнуваха победите си до късно вечерта, както и един залагащ в Глазгоу.

Въпреки че Шотландия не го радваше много за този турнир, селекциите на фишовете му със сигурност го направиха.

Залагащият заложи £5 на интересни опции, което успя да му спечели £2550.

При победата на Швейцария срещу Италия, фенът подкрепи швейцарското дуо Дан Ндойе и Ремо Фройлер и двамата да направят над 1.5 фаула, а италианската двойка Алесандро Бастони и Николо Барела да направят над 0.5 фаула.

В допълнение, играчът правилно прогнозира, че Федерико Киеза и Ндойе ще направят над 1.5 удара, а Гранит Джака и Джанлука Скамака ще се опитат да направят над 0,5.

При победата на Германия фенът подкрепи германския халф Роберт Андрих да извърши над 1.5 фаула, както и датските звезди Расмус Хойлунд и Пиер-Емил Хойберг да направят над 0,5.

Той също така правилно предположи, че Кристиан Ериксен и Кай Хаверц ще се потрудят да опитат над 1,5 удара, докато Хойлунд и Джамал Мусиала ще поемат над 0,5.

Залагащият завърши нощта с £2550 в джоба си, но неблагоприятните метеорологични условия в Дортмунд почти развалиха всичко.

Съдията Майкъл Оливър извади играчите от терена за 24 минути през първото полувреме, когато светкавица удари близо до "Вестфаленщадион", но за щастие на играча играта беше подновена.

Залагащият коментира X: "Трябваше да ме видите как седя потен и гледам 900 паунда, изтеглени в брой, когато дъждът валеше".

  Сподели
186