Харт ще лети за Италия тази вечер


Н. Гавазов

Харт ще лети за Италия тази вечер

Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт е все по-близо до трансфер в Торино. Както е известно, няколко дни преди затварянето на трансферния прозорец пред английския национал се появиха два реални варианта за отиване под наем за получаване на игрова практика - в Съндърланд или Торино.

През миналата седмица стана известно, че основният вратар на "черните котки" Вито Маноне получи травма на лакътя и сега ще пропусне три месеца. Мениджърът на отбора Дейвид Мойс веднага обяви за намерението си да привлече нов играч на последния рубеж, а по-късно стана известно, че Съндърланд гарантира титулярно място на Харт. Проблем за сделката обаче е заплатата на Джо, която "черните котки" отказват да плащат.

Торино също има желание да привлече английския национал в редиците си, но преговорите се водеха много трудно. Сега става известно, че компромис е постигнат. Според слуховете, Сити ще плаща 70% от заплатата на Харт, а останалото ще бъде поето от италианския клуб.

Съобщава се, че тази вечер Джо ще пристигне в Италия, за проведе финални преговори с Торино и да подпише едногодишен договор за наем.

 

  Сподели
77