Почетино: През следващия сезон ще сме по-силни


Н. Гавазов

Почетино: През следващия сезон ще сме по-силни

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино даде интервю след мача с Челси, в който "шпорите" загубиха всякакви шансове за спечелване на титлата.

"На първо място искам да поздравя Лестър и Клаудио Раниери, играчите и феновете на Лестър. Разстроен съм, защото ние се биехме за правото да бъдем в надпреварата. След първото полувреме и 2:0 трябваше да играем на контраатака и да вкараме трети гол, но такива неща се случват. Всичко можеше да се случи след първия гол в нашата врата. Разстроен съм, но се гордея с играчите. Това не истинско дерби, ние се сражавахме за титлата, биеше се и Челси. Трябва да се гордеем с това, че Челси прояви уважение към нас и искаме подобно нещо да се случи и през следващия сезон. Ние също ги уважавам", заяви Почетино.

"Това е футболът, ние сме мъже, които трябва да покажат на други мъже, колко сме силни. За нас това е добър урок, тъй като сме най-младия отбор в лигата. Нашите фенове също трябва да се гордеят, тъй като имаме голям потенциал. Разстроени сме, но трябва да останем реалисти и да поздравим играчите. Ще бъдем по-силни през следващата година и ще се постараем да бъдем в надпреварата за титлата", каза още аржентинецът.

 

  Сподели
274