Юнайтед: Покупката на Депай е само началото


Н. Гавазов

Юнайтед: Покупката на Депай е само началото

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд увери, че Мемфис Депай е само първата покупка от няколко, които ще помогнат на клуба с успех да се представи на четири фронта. "Червените дяволи" са близо до това да си гарантират място в топ 4 и клубът активно работи над укрепването на състава. Юнайтед договори трансфера на Депай, но това е само началото.

"Нашият състав ще притежава достатъчно голяма дълбочина, за да се сражава на всички фронтове и във всички турнири през следващия сезон. Както винаги, ще има не планирани покупки и продажби", заяви Удуърд.

"Доволни сме от прогреса при Луис ван Гаал като мениджър. Два мача преди края на сезона заемаме добра позиция от гледна точка на завоюване на място в топ 4 на Висшата лига и завръщането си на европейската сцена", каза още функционерът.

"Що се отнася до лятната активност на трансферния пазар, ние вече пристъпихме към изпълнение на нашите планове и през миналата седмица обявихме, че Мемфис Депай, един от най-впечатляващите млади играчи на Европа, ще се присъедини към първия отбор", продължава ръководителят.

"Ние очакваме, че ще продължим да бъдем активни на трансферния пазар, но на дадения етап е прекалено рано да се дават прогнози за трансфери и заплати", завършва Удуърд.

Както е известно от публикации в британските медии, бюджетът на Юнайтед за покупка на нови играчи през това лято ще бъде межди 150 и 200 милиона паунда.

 

  Сподели
26