Джерард: Ще се опитам да сдържа сълзите си


Н. Гавазов

Джерард: Ще се опитам да сдържа сълзите си

Полузащитникът на Ливърпул Стивън Джерард сподели мнението си за своята кариера в мърсисайдския клуб. Както е известно, след края на сезона капитанът на "червените" ще се отправи към МЛС, където ще защитава цветовете на Лос Анджелис Галакси.

"Гледам на своята кариера с гордост, аз наистина се гордея с това, което постигнах тук. Спечелих всички възможни трофеи и имам великолепни спомени. Но това, че не успях да спечеля Висшата лига, дава своя отпечатък. Сега нищо не мога да направя с това, аз съжалявам, че напускам, но имам нужда да погледна картината в общ план. Постигнах много повече, отколкото предполагах в началото на своята кариерата", заяви Джерард.

"Не знам колко емоционално ще е сбогуването ми с "Анфийлд" тази събота. Не знам как ще протече всичко, не знам какво ще се случи, когато се сбогувам. Странно, но аз се страхувах от този момент, защото всичко ще ми липсва: играта на "Анфийлд" пред феновете, играта със съотборниците... Това ще е много емоционално сбогуване, но аз ще се постарая да избегна сълзите", каза още легендата на Ливърпул.

 

  Сподели
132