Венгер: Загубихме титлата в първите осем кръга


Н. Гавазов

Венгер: Загубихме титлата в първите осем кръга

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е на мнение, че мощният старт ще позволи на "артилеристите" да се преборят за шампионската титла през следващия сезон. Според французина, именно провалът в началото на кампанията е лишил отбора от шансове за титлата. Ако Арсенал подходи с нужната отговорност към стартовата част на новия сезон, тогава тимът може да хвърли ръкавицата към Челси.

"Много се промени през втората част на сезона. При нас се завърнаха контузените футболисти, ние много по-надеждно действаме в отбрана в сравнение с първата част ма сезона. За съжаление, не бяхме достатъчно стабилни през сезона. След първите осем мача изостанахме от Челси с 11 точки. Това показва, че загубихме титлата още в първите осем кръга. Трябва да поработим над това и силно да стартираме през следващия сезон", заяви Венгер.

"На мнение сме, че постигнахме прогрес в своята игра именно благодарение на нашето майсторство и стабилност. Искаме да продължаваме в този дух и е много важно да финишираме близо до Челси", добави мениджърът.

 

  Сподели
99