Суарес обеща да остане в Ливърпул


Н. Гавазов

Суарес обеща да остане в Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес заяви за намерението си да остане в Ливърпул и задно с отбора да участва в Шампионска лига. През миналото лято уругваецът отчаяно се стремеше да напусне "Анфийлд". Суарес бе готов да откликне на призива на Арсенал, който предложи на мърсисайдци 40 милиона и един паунд за нападателя.

В крайна сметка Луис остана и след като изтърпя своята дисквалификация от десет мача, започна да демонстрира зашеметяващ футбол. След снощния мач с Норич, Суарес вече има на сметката си 13 гола. Мислите за напускане вече не терзаят играча.

"Мисля, че сме способни да постигнем поставените цели. Моята задача е просто да помагам на отбора да става по-добър. Работата ми е да вкарвам голове, за да продължаваме да печелим мачовете и да се стараем да заемем възможно най-високо място в таблицата за класиране", заяви Суарес.

"Щастлив съм във Висшата лига, защото това е най-доброто първенство в света. Щастлив съм тук и оставам. Не знам дали ще успеем да се преборим за титлата, но искаме да завършим на максимално високо място в таблицата за класиране. Мисля, че ще постигнем целите си", каза още Луис.

 

  Сподели
116