Роджърс: Липсва ни Стъридж


Н. Гавазов

Роджърс: Липсва ни Стъридж

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс смята, че недостатъчната продуктивност пред чуждата врата е основната причина за поражението на неговия отбор от Хъл Сити.Двата рикошета от защитника Мартин Шкъртел доведоха до два гола във вратата на "червените" и в крайна сметка предопределиха крайния резултат. Според наставника на Ливърпул, тимът не е бил изобретателен в атака и е страдал от отсъствието на Даниел Стъридж, който през следващите два месеца ще остане извън терените.

"Мисля, че хвърлихме много сили и се старахме, но допускахме много грешки и не създадохме достатъчно положения за гол когато владеехме топката. Това е разочароващ резултата от всяка една гледна точка. Бяхме уверени в своите сили, но не се разпореждахме както трябва с топката. Наистина, върнахме се в играта след удара на Джерард, но загубихме много време без да създаваме реални голови ситуации", заяви Роджърс.

"Няма съмнение, че ни липсва играч от нивото на Даниел Стъридж и нямаме достатъчно дълбочина в състава, за да се справим с отсъствието му. Предстоят ни два домакински мача и в тях сме длъжни да играем по-добре отколкото сега", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
136