Роджърс не вярва, че Суарес ще напусне


Н. Гавазов

Роджърс не вярва, че Суарес ще напусне

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс не е съгласен с предположенията, че сегашният сезон ще стане последен за нападателя Луис Суарес на "Анфийлд". През миналото лято уругваецът заяви за своето желание да напусне Ливърпул, а също така Арсенал направи две предложения за покупката на Луис.

В крайна сметка Суарес остана, а след като изтърпя наказанието си от десет мача, уругваецът се завърна в строя и вкара шест гола във Висшата лига. Роджърс е убеден, че сегашният сезон няма да е последен за Луис в Ливърпул.

"Не, не бих казал такова нещо. Мисля, че той, както и ние, искаме да се представяме на възможно най-високо ниво. Може да видите, че той заслужава да демонстрира своята игра на най-високо ниво. Това показва и настройката и мотивацията му. Най-важното е обемът на работа, която върши", зави Роджърс.

"Струва ми се, че това е най-доброто място за Луис. Аз ще поддържам това мнение дори, ако сме в средата на таблицата за класиране. Това е най-доброто място за него, защото това е грамаден клуб с глобална организация", заяви Роджърс.

 

  Сподели
116