Ливърпул е готов да продаде Суарес през януари


Н. Гавазов

Ливърпул е готов да продаде Суарес през януари

Ливърпул е открит за продажбата на нападателя Луис Суарес през зимния трансферен прозорец, съобщава Daily Mirror. Според информацията, мърсисайдският клуб е готов да се раздели със своята звезда само срещу сумата от 50 милиона паунда. През лятото Суарес отчаяно се стремеше да напусне "Анфийлд". Луис открито говореше за своето желание и обвиняваше ръководството на "червените" за това, че то не спазва обещанията си.

Както е известно, Суарес все пак остана, а неотдавна се завърна с успех в тима след като изтърпя наказанието си от десет мача за ухапване на Бранислав Иванович.

Въпреки това, Ливърпул мислено е готов за раздяла с уругваеца и едва ли може да устои пред сумата от 50 милиона паунда, за която навремето бе продаден в Челси нападателя Фернандо Торес. "Червените"разбират, че са загубили доверието на Луси и няма да могат да го държат вечно - според специалисти, не е изключено самият играч да провокира нов скандал.

Може да се очаква, че през януари Арсенал ще възобнови своя интерес към 26-годишния уругваец. Още един претендент вероятно ще е Реал Мадрид. Привлекателността на играча се допълва и от факта, че той е достъпен да играе в Шампионска лига - намирането на подобно попълнение през зимата е практически невъзможно.

 

  Сподели
150