Суарес обеща да се старае за благото на Ливърпул


Н. Гавазов

Суарес обеща да се старае за благото на Ливърпул

Завърналият се след дисквалификация нападател Луис Суарес обеща да се старае с всички сили за благото на Ливърпул. Както е известно, уругвайският национал взе участие във вчерашния мач от Купата на Лигата против Манчестър Юнайтед - за първи път от началото на сезона. И макар мърсисайдци да не успяха да избегнат поражението, Суарес е доволен от играта на своя отбор.

Луис, когото през миналото лято Арсенал безуспешно се опита да закупи, обещава и занапред да се старае за благото на Ливърпул.

"Резултатът не може да бъде наречен добър, защото загубихме, но остана доброто усещане, че много добре играхме, създавахме положения за гол и ги изпускахме", заяви Суарес.

"Знам, че това бе трудно време за мен и за отбора е много важно, че се завърнах, тъй като аз съм способен да му помогна. Аз не мога да помагам, ако не съм на терена", каза още уругваецът.

"Ще работим тази седмица и ще се готвим за следващия мач. Когато се намирам на терена, всеки път се старая с всички сили. Тук съм, за да помагам на отбора. Ще го правя с всички сили", съобщи още Суарес.

 

  Сподели
98