Суарес: Едно телефонно позвъняване може да промени всичко


Н. Гавазов

Суарес: Едно телефонно позвъняване може да промени всичко

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес призна, че е поласкан от интереса на такъв клуб като Арсенал, но в същото време каза, че към него няма конкретни предложения. Тези дни се появи информация, че мърсисайдци са отклонили оферта от 30 милиона паунда на "артилеристите" за покупката на уругвайския национал. В същото време пресата редовно съобщава за интерес към Луис от страна на Челси и Реал Мадрид.

Също така е известно, че в понеделник агентът на 26-годишния Суарес се е срещнал с мениджъра Брендън Роджърс и част от ръководството на клуба. Една част от медиите твърдят, че срещата е преминала много позитивно, но в същото време ВВС съобщи, че на босовете е било съобщено за желанието на Суарес да си тръгне.

"Все още няма предложения, но Ливърпул напълно разбира случващото се и какво искам. За цялата ситуация отговаря агентът ми. Той знае искането ми, в момента си почивам и разпускам. Ще се завърна след десет дни, на 21 юли. Едно телефонно позвъняване може да промени всичко", заяви Суарес.

"Приятно е да знам, че все още съм ценен от отбори като Арсенал. Приятелите ми звъняха и ме питаха, ще отида ли в Челси, на което аз само се разсмях. Недейте вярва на всичко, което четете! Понякога дори не знам къде се намира моя телефон", каза още нападателят.

 

  Сподели
141