Бейл: Ще е разочароващо, ако не попаднем в ШЛ


Н. Гавазов

Бейл: Ще е разочароващо, ако не попаднем в ШЛ

Полузащитникът на Тотнъм Гарет Бейл сподели мнението си за представянето на отбора през сегашния сезон, а също така разказа за своите цели и над какво трябва да се наблегне в работата, за да подобри представянето си.

"От самото начало си поставихме цел - да се борим за място в Шампионска лига. Искаме да завършим в първата четворка и ще е голямо разочарование, ако не се окажем там. Отборът ни израства с всяка измината година, а аз играя все по-добре и по-добре. Вече почувствахме вкуса на Шампионска лига и искаме да направим отново това. Само по този начин клубът може да се изкачи на следващото си ниво. Точно това ще се опитаме да направим.", заяви Бейл.

"Лично аз искам да играя срещу най-добрите отбори в света. Смятам, че Тотнъм се движи в правилната посока. Целите ни съвпадат и всички трябва да се стремим да ги постигнем. Надявам се, че през лятото ще успеем да се подсилим, привличайки няколко футболисти", допълни уелсецът.

"Когато си млад, това плаши мениджъра, а когато ставаш по-голям откъм години, започваш да получаваш по-голямо доверие, ставайки все по-значим играч за отбора. През тази година точно поради това са и по-големи отговорностите ми. Но това само ме мотивира повече, позволявайки ми да ставам по-добър", каза още Бейл.

 

  Сподели
78