Вилаш-Боаш се надява на грешки на конкуренцията


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш се надява на грешки на конкуренцията

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш призна, че е доволен от равенството против Челси и сега се надява някой от конкурентите в борбата за попадане в Шампионска лига да загуби точки. Както е известно, снощи "шпорите" на два пъти отстъпваха в резултата, но в крайна сметка не загубиха от Челси и завършиха при резултат 2:2. Разликата между двата отбора остана три точки, а между тях се намира още Арсенал.

Сега трите отбора, борещи се за място в Топ 4 трябва да проведат по два мача и Вилаш-Боаш трябва да се надява не само на своите победи, но и на грешки на конкурентите.

"Трябва да си вършим своята работа и да се надяваме, че някой ще загуби. Лигата е абсолютно непредсказуема, дано всичко се развие в наша полза. Хубаво е, че спечелихме една точка. Челси беше много опасен в контраатаки. Аз съм доволен от това, как действаха момчетата през второто полувреме. Проявихме характер, който ни обединяваше през целия сезон. Сега някой от противника трябва да загуби точки, но ние сме съсредоточени върху своята работа. Във Висшата лига е възможно всичко", заяви Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
118