Байерн Мюнхен разполага със сериозен коз по отношение на Суарес


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен разполага със сериозен коз по отношение на Суарес

В ръцете на Байерн Мюнхен се появиха много сериозни козове в борбата за нападателя на Ливърпул Луис Суарес. Както е известно, през предстоящото лято уругвайският национал може да стане участник в един от най-гръмките трансфери в Европа. Все още обаче не е ясно къде ще се отправи лидера на мърсисайдци и дали изобщо ще напусне „Анфийлд".

Суарес не един път подчерта, че се чувства прекрасно в Ливърпул, а и ръководството на „червените" не гори от желание да се разделя със звездата си. Още повече, че колективът на Брендън Роджърс има добри шансове да се класира за евротурнирите през следващия сезон, където талантът на Суарес ще е много важен.

Въпреки това, втора седмица пресата активно обсъжда напускането на нападателя в по-мастит според съвременните мерки европейски гранд. В борбата за подписа на уругваеца участват няколко клуба. В края на миналата седмица се появиха съобщения, че Ювентус е един от кандидатите, а днес, че фаворит в битката за получаване на услугите на Луис е Байерн Мюнхен, който не само има финансовата мощ за осъществяването на сделката, но баварският клуб разполага със сериозен коз в ръцете си.

Според информациите, с нещата около нападателя на Ливърпул се е захванал лично агент на име Пере, който всъщност е брат на Пепе Гуардиола - бъдещият старши-треньор на Байерн Мюнхен. Именно роднинството между двамата може да стане определящо в по-нататъшната съдба на Суарес.

 

  Сподели
130