Манчини не губи надежда за титлата


Н. Гавазов

Манчини не губи надежда за титлата

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини сподели мнението си за положението на отбора в класирането на Висша лига и шансовете за защита на титлата. Както е известно, снощи „гражданите" победиха с 1:0 Астън Вила и възстановиха разликата от 12 точки от лидера Манчестър Юнайтед. Манчини все още не е загубил надежда, че неговият отбор би могъл да защити титлата.

„Трудно ще бъде да спечели първенството на Висшата лига, тъй като останаха да се разиграят само 30 точки. Но ние сме длъжни да се опитаме да се изкачим на първото място. Ще видим как ще се развият нещата. Във футбола може да се случи всичко, важните развръзки много често се случват накрая", заяви Манчини за ITV.

„За да останем в борбата, ние сме длъжни да спечелим останалите си 10 мача, който има да изиграем до края. Ако Юнайтед загуби три, четири или пет срещи... Но това е малко вероятно Те са прекалено силни, за да се случи това", допълни италианският специалист.

„Когато нямаш право на грешка е много трудно да побеждаваш във всеки двубой. Но миналата година успяхме. Защо отново да не повторим това?, завършва Манчини.

 

  Сподели
132