Бенитес: Отношенията ми с играчите са фантастични


Н. Гавазов

Бенитес: Отношенията ми с играчите са фантастични

Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес побърза да охлади слуховете за конфликт с отбора и лично с Джон Тери. Според слухове в сутрешната британска преса, испанският специалист е организирал по време на вчерашната тренировка на тима разбор на мача с Манчестър Сити, който лондончани загубиха с 0:2. По време на своята критична реч Бенитес изразил недоволството си от футболистите и лично от Джон Тери, в резултат на което някои от играчите отвърнали, че вината не е само тяхна.

По-рано през февруари на Бенитес се наложи да опровергава информация за конфликт с Тери. Сега наставникът побърза отново да успокои страстите.

"Това беше напълно нормална среща между играчите и техническия персонал, която се случва след всеки мач. Напълно нормална беседа, нищо повече. Аз просто изразих своето огорчение, нищо повече. Разбирам разочарованието на Тери. Той е важен играч за нас, който се опитва да ни помогне и да ни даде импулс, защото иска да побеждава, но той пропусна 16 седмици заради проблеми с коляното си. Трябва му специално наблюдение", заяви Бенитес за Sky Sports.

„Това беше кратък обмен на идеи, това е всичко. Отборна беседа след загубата. Проведохме срещата на тренировъчното игрище с играчите и персонала и нищо повече. Отношенията ми с футболистите на Челси? Фантастични са и аз нямам проблеми с тях", каза още испанският специалист.

 

  Сподели
90