Лаудруп: Заслужихме си класирането, защото Челси не ни вкара гол и в двата мача


Н. Гавазов

Лаудруп: Заслужихме си класирането, защото Челси не ни вкара гол и в двата мача

Мениджърът на Суонзи Сити Майкъл Лаудруп коментира изхода на срещата-реванш с Челси в рамките на полуфиналите на Купата на английската лига, а също така сподели мнението си относно изгонването на Еден Азар, който удари момчето, подаващо топките зад вратата.

„В продължение на двата мача Челси повече владееше топката, което е напълно нормално, тъй като това е Челси, но сега съперникът не създаде никакви опасни положения. Докато ние ги имахме. Заслужихме си класирането за финала, защото Челси не успя да ни вкара гол в продължение на 180 минути", заяви Лаудруп за ВВС.

„Брадфорд? Това, което те направиха буди възхищение. Нямам думи. Те победиха три отбора от Висшата лига. Ако имах шапка, аз сега щях да им я сваля", каза още наставникът на Суонзи.

„Мисля, че Азар, който е отличен футболист ще съжалява за постъпката си, когато лично види какво е направил. Момчето трябваше да даде топката, но първо го събориха, а след това ритнаха. Когато на футболистите се ускори пулса, те реагират прекалено остро на всичко, но някои неща просто не бива да си позволяват", продължава Лаудруп.

„Финалът? Много от футболистите, които ще играят в него не са вземали участие в подобни мачове. Имам няколко финала и това са удивителни мачове. Те не се забравят дори когато губиш", завършва наставникът на Суонзи Сити.

 

  Сподели
93