Венгер: Желая на Заха успех в Юнайтед


Н. Гавазов

Венгер: Желая на Заха успех в Юнайтед

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира ситуацията с евентуалният трансфер на звездата на Кристъл Палас Вилфрид Заха в Манчестър Юнайтед. Както е известно, за интерес на „артилеристите" към младия англичанин се заговори в края на миналата година, а в началото специалистите предполагаха, че лондончани са фаворити за подписа на 20-годишния футболист, който заяви, че обича Арсенал и би искал да играе за клуба от „Емирейтс".

Ситуацията около Заха обаче се разви по съвсем различен начин отколкото се предполагаше - докато „артилеристите" възнамеряваха да отправят оферта за родения в Кот д'Ивоар играч в края на сезона, Юнайтед прояви по-голяма настойчивост, в резултат на което се очаква до края на тази седмица Заха да стане част от „червените дяволи".

„Ако Заха наистина премине в Юнайтед, какво пък, пожелавам му успех. Ние никога не сме се интересували от него. Никога. В момента упорито работим на трансферния пазар, но сега не искам да говоря за конкретни имена", цитира ESPN думите на Венгер.

 

  Сподели
166