Джерард отново нападна трансферната политика на Ливърпул


Н. Гавазов

Джерард отново нападна трансферната политика на Ливърпул

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард отново призова ръководството на клуба да промени трансферната си политика и да обърне внимание на известни футболисти и да направи всичко възможно за привличането им, което ще помогне на тима да се конкурира за високите места в първенството. Както е известно, по-рано англичанинът отново подложи на критика работата на босовете на трансферния пазара, но този път Джерард направи своето изявление само няколко дни, след като Брендън Роджърс намекна, че Ливърпул няма да привлича футболисти с големи имена.

„Харесва ми посоката, която е избрал клуба, но реалността е такава, че на нас ни трябват още двама-трима футболисти и трябва да направим всичко възможно, за да си осигурим тяхната подкрепа, което пък ще помогне на тима да се конкурира за местата в челото на таблицата за класиране. Не ние дълбок състава и именно поради това смятам, че не може да си осигурим стабилност и да спечелим тези мачове, в които сме длъжни да побеждаваме", заяви Джерард за The Mirror.

„Харесва ми философията на новия мениджър, харесва ми стила и подхода на неговата работа. Сега ни разделя голяма пропаст от Манчестър Юнайтед, но аз смятам, че сме в състояние да победим всеки един отбор в първенството. Стабилността - това е ключът към успеха, а именно това не ни достига през първата половина на сезона. Погледнете Манчестър Юнайтед. В някои мачове техният футбол не впечатлява, но те побеждават и вървят напред. Ето, ние трябва да се научим да побеждаваме дори тогава, когато не показваме футбол на най-високо ниво", каза още легендарният полузащитник.

 

  Сподели
139