КПР и Тотнъм си поделиха по точка (видео)


В. Мухарски

КПР и Тотнъм си поделиха по точка (видео)

Куинс Парк Рейнджърс и Тотнъм не успяха да се победят, завършвайки наравно - 0:0 в среща от 22-ия кръг на Висшата лига, който се състоя на "Лофтъс Роуд". Тотнъм започна по-добре мача и още в петата минута дойде първата опасност пред вратата на домакините. Джърмейн Дефоу стреля опасно, а топката се удари в гредата, а след това падна в краката на Емануел Адебайор, който също пробва удар, но вратарят Жулио Сезар показа великолепен рефлекс и успя да опази мрежата си.

В 12-ата минута КПР отвърна на удара. Адел Таарат намери отлично Шон Райт Филипс, който нахлу в наказателното поле и стреля, но не намери очертанията на вратата. До края на първата част двата тима пропуснаха по още няколко добри положения. Второто полувреме започна с атаки на "шпорите".

В 47-ата минута Гарет Бейл стреля директно от фаул към вратата на домакините, но Жулио Сезар спаси. Пет минути по-късно Кайл Уолкър също пробва късмета си от пряк свободен удар, като този път Сезар нямаше какво да направи, но късметът помогна на КПР да не инкасира попадение, като топката мина на сантиметри от вратата. До края на срещата до гол така и не се стигна и двата тима си поделиха по точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
108