Тотнъм или Зенит отмъкват трансферна цел на Арсенал?


Н. Гавазов

Тотнъм или Зенит отмъкват трансферна цел на Арсенал?

Френският полузащитник на Рен Ан Мвила води преговори с представители на Зенит и Куинс Парк Рейнджърс, съобщи Eurosport. Както е известно, футболистът беше попаднал в сферата на интересите на Арсенал през лятото, но заради проблеми с дисциплината или заради цената му от 15 милиона евро „артилеристите" се отказаха от сделката.

Миналата седмица няколко френски издания съобщиха, че Арсен Венгер отново е подновил интереса си към играча, който в момента има забрана да играе за френския национален отбор до 2014 година. Медиите твърдяха, че наставникът на Арсенал е подмамен от ниската цена, която Рен иска за своя недисциплиниран футболист - около 8 милиона евро.

Тази вечер Eurosport съобщи, че нещата не стоят точно по този начин.

„Негова приоритетна задача е да напусне Рен. Ян иска такова място, където високата му заплата няма да създава проблем. Имахме преговори с няколко английски клубове (Тотнъм и Арсенал - бележката е на Eurosport), но продуктивни се оказаха контактите ми с представители на КПР и Зенит. Вече имахме няколко срещи с тези руснаците и лондончани. Оства само да чакаме решението на Рен, което иска 15 милиона за своя футболист. Мисля, че до края на месеца всичко ще се реши", каза представителят на Мвила за Eurosport.

 

  Сподели
172