Кигън: Ливърпул знае каква заплаха е Бербатов


Н. Гавазов

Кигън: Ливърпул знае каква заплаха е Бербатов

Една от легендите на Ливърпул Кевин Кигън заяви, че Бербатов е невероятен футболист и ако Ливърпул иска да си направи живота лесен в събота, ще трябва да спре нападателя. Както е известно, двата тима се изправят един срещу друг на „Анфийлд" в мач от 18-я кръг във Висшата лига и вероятно бившият футболист на Манчестър Юнайтед ще води атаката на гостите, които имат лош спомен от българина, който преди малко повече от две години реализира хеттрик във вратата на Пепе Рейна за победата с 3:2 на Юнайтед.

„Нетърпелив съм да видя Димитър Бербатов в събота. Наблюдавах го преди няколко седмици срещу Нюкасъл и той продължава да има прекрасен поглед върху играта. Той прави играта на тима си и притежава много елегантни качества и страхотен футболен интелект", заяви Кигън.

„Беше голяма изненада, когато стана ясно, че Бербатов отива във Фулъм. Но той иска да е основната фигура. В Юнайтед той бе просто един от останалите, а накрая дори не попадаше в основната група. На „Крейвън Котидж" той е талисманът. Хората изглежда оценяват престоя му в Манчестър като провал, но той спечели трофеи, а само преди 18 месеца бе голмайстор на Висшата лига. Ливърпул много добре знае каква заплаха представлява българинът, след като се превърна в негова жертва преди няколко години. Опасността ще дойде от Бербатов, но ако той бъде спрян, ще бъде спрян и устрема на целия тим", допълни легендата.

 

  Сподели
115