Ливърпул се извини на Фулъм за Демпси


Н. Гавазов

Ливърпул се извини на Фулъм за Демпси

Ръководството на Ливърпул се извини за това, че със своите действия е довело до влошаване на отношенията между Фулъм и Клинт Демпси. Историята води своето начало от това лято. Тогава мърсисайдци са искали да усилят своето нападение с американеца и в медийното пространство се появиха много слухове, включително и това, че клубовете са се разбрали помежду си.

Всичко завършва с публикацията в един американски спортен сайт, който е собственост на собственика на Ливърпул Джон Хенри. Медията съобщила за официалното привличане на Демпси от мърсисайдци, а малко след това последвало интервю с Бренндън Роджърс, който изразил възхищението си от нападателя.

След тези публикации Клинт дал ясно да се разбере, че повече не желае да играе за Фулъм и отношенията между футболиста и ръководството на „котиджърсите" се влошили и босовете от „Крейвън Котидж" решили да продадат звездата.

Днес стана ясно, че миналата седмица председателя на Борда на директорите на Ливърпул Том Върнър се е срещнал със собственика на Фулъм Мохамед Ал-Файед и двамата са обсъдили ситуацията, след което управляващият директор на „червените" Иън Айр чрез писмо се извинил за действията на клуба през лятото.

 

  Сподели
142