Сър Алекс: Постигнахме това, което искахме


Н. Гавазов

Сър Алекс: Постигнахме това, което искахме

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели впечатленията си от срещата от груповата фаза на Шампионската лига с Клуж. Както е известно, „червените дяволи", които отдавна се бяха класирали за плейофите на турнира, за първи път от три години насам претърпяха домакинско поражение в Шампионска лига.

„Постигнахме това, което искахме, макар и да не си осигурихме положителен резултат. Реших да дам игрово време на няколко футболисти и да заложа на младежи в отбрана.Колкото повече играят Смолинг и Фил Джоунс, толкова по-добре за нас. Фил беше прекрасен. Тяхното завръщане с Крис е един голям плюс за нас", заяви Сър Алеск за ВВС.

„Мисля, че наистина защитниците играха добре. Скот Вутон е играл за първия отбор няколко пъти, Джоунс и Смоулинг много дълго отсъстваха, а Бютнер проведе само три мача от началото на сезона. Отчитайки всичко това, аз съм доволен от хладнокръвието, с което действаха", каза още наставника на Юнайтед.

„Клуж вкара фантастичен гол и Де Хеа нямаше какво да стори. Иначе, можехме да победим. Мисля, че ние бяхме отбора, който показа добър футбол в мача", допълни Сър Алекс.

 

  Сподели
110