Кейхил: Отборът подкрепя Ди Матео


Н. Гавазов

Кейхил: Отборът подкрепя Ди Матео

Централният защитник на Челси Гари Кейхил заяви, че неговият отбор и лично той подкрепя своя мениджър Роберто Ди Матео. След съботното поражение от УБА с 1:2, което продължи серията на „сините" без победа в четири мача, Ди Матео се оказа под кръстосан огън на критиката. Дори се тиражира информацията, че съблекалнята на „аристократите" е обзета от тягостно настроение.

Но в навечерието на важния за Челси мач от Шампионската лига против Ювентус, Кейхил побърза да увери запалянковците, че отбора напълно подкрепя своя наставник и смята, че това е правилния човек за тази работа.

„От миналата година, когато той се зае с тази работа, Роберто изумително добре се справя и за кратък период от време постигна много неща. Започнахме сезона добре. Напълно го подкрепяме и това е правилният човек за тази работа. Той доказа това в миналогодишната кампания и аз съм уверен, че ще го направи и през сегашната. За краткото време тук разбрах, че пораженията са неприемливи. Когато губиш хората се разстройват, страдат и изпитват тъга", каза Кейхил за Sky Sports.

 

  Сподели
97