Маркетинговата служба на Арсенал допусна страхотен гаф (снимки)


Н. Гавазов

Маркетинговата служба на Арсенал допусна страхотен гаф (снимки)

Маркетинговата служба на Арсенал допусна невероятен гаф, който тепърва ще бъде коментиран от запалянковците на отбора и най-вероятно ще доведе до санкции на ръководството спрямо някои служители. Вчера стана ясно, че въпросният отдел в клуба от „Емирейтс" е раздал на младите фенове на отбора подаръци с изображенията на... Робин ван Перси и Алекс Сонг.

Както е известно, двамата футболисти напуснаха Арсенал през лятото - холандецът вече играе за Манчестър Юнайтед, а камерунеца защитава цветовете на Барселона. Изглежда, че работниците в маркетинговия отдел са забравили този факт и са украсили предназначените за младите фенове сувенири с фотографиите на двамата играчи.

„Това е истински позор. Как е възможно да украсят тези неща със снимките на играчи, които не са от отбора? Вече не знам какво се случва. За новия сезон ръководството отново продаде двама от най-добрите си футболисти, вдигна цената на абонамента, а не намери пари да напечата нови картички. Не разбирам. Синът ми е много щастлив от подаръка, но сега иска да знае, защо на него е изобразен Ван Перси. Кой ще ми каже, какво трябва да му отговоря?", пита Елиът Гарнър, дългогодишен фен на Арсенал.

 

  Сподели
114