Фулъм започва преговори с Йол за подновяване на договора му


С. Гавазов

Фулъм започва преговори с Йол за подновяване на договора му

Фулъм ще започне преговори с мениджърът Мартин Йол за подновяване на договора, съобщава Goal.com. Настоящият контракт на холандския специалист изтича в края на сезона и от ръководството на клуба са решили да започнат преговори за удължаването му. Шефовете на „Котиджърс” са впечатлени от работата на треньора, макар че през лятото напуснаха важни играчи като Муса Дембеле, Демпси, Погребняк, Дани Мърфи, Анди Джонсън и Етуху.

Ръководството на Фулъм се притеснява да не се повтори ситуацията от 2011 година, когато тогавашният мениджър Марк Хюз се възползва от клаузата си за освобождение и напусна без предизвестие. В момента отборът се намира на 7-мо място във Висшата лига и се представя на този етап по-добре от очакваното.

„Бих искал да остана, но съм твърде чувствителен, когато стане дума за преговори за нов договор. Харесва ми да бъда признат и точно затова съм в спорта. Не работя единствено за пари, повече желая хората да видят как клубът играе добре и да се знае, че аз съм част от това. Във Валвийк примерно, след като напуснах кръстиха улица на мен. В момента ситуацията в клуба е прекрасна и усещам, че феновете ме подкрепят”, споделя Мартин Йол.

 

  Сподели
110