Йол: Бербатов ме накара да забравя за Погребняк


Н. Гавазов

Йол: Бербатов ме накара да забравя за Погребняк

Наставникът на Фулъм Мартин Йол призна, че привличането на Димитър Бербатов го е накарало да забрави за раздялата с Павел Погребняк през лятото. Както е известно, през втората половина на миналия сезон Погребняк игра под наем в „котиджърсите", оставяйки приятно впечатление. След това руснакът премина в Рединг. Йол много е страдал от раздялата с нападателя, докато не закупи от Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

„Аз постоянно страдах за това, но сега вече не. Сега имам на разположение други футболисти и съм много доволен от Петрич, Родалега и разбира се от Бербатов. Павел много ми харесваше, на него също много му харесваше нашия клуб, но той взе решение да си тръгне. Предложиха му много добра оферта и той прие. Но повярвайте, не му беше леко да вземе това решение", заяви Йол за Goal.com.

„Разговарях няколко пъти с него, но то вече беше взел решение. Аз бях много разстроен, но ако Павел беше останал, Бербатов вероятно нямаше да дойде. Сега разполагам с трима нападатели и съм много доволен. Мисля, че в атака сме по-силни от минали сезон", завършва наставникът на Фулъм.

 

  Сподели
123