Демпси: Съжалявам, че по такъв начин представиха напускането ми


Н. Гавазов

Демпси: Съжалявам, че по такъв начин представиха напускането ми

Полузащитникът на Тотнъм Клинт Демпси разказа за очакванията си от своето представяне в новия клуб, а също така и за скандалния начин, по който се раздели с Фулъм. Както е известно, американецът поиска трансфер и за да ускори преговорите с останалите клубове отказа да помогне на „котиджърсите" в мачовете им от новия сезон.

„С нетърпение очаквам завръщането си на терена. Мисля, че новия отбор е идеалното място за мен. През миналия сезон по формални причини пропуснахме да се класираме за Шампионската лига, но сега ще се постараем да разрешим тази задача. Въобще, аз съм радостен, че ще мога да играя на международно ниво в Лига Европа, а това може да стане единствено в най-добрите отбори. Тотнъм е такъв отбор", цитира The Guardian думите на Демпси.

„Що се отнася до неприятната ситуация с Фулъм, всичко е в миналото. Не искам да говоря за нея. Много неща, които се изписаха в пресата не отговарят на истината. Просто искам да благодаря на запалянковците на Фулъм. Проведох в този клуб пет забележителни сезона и му желая всичко най-добро. Но сега всичките ми мисли са свързани с Тотнъм", каза още полузащитника.

  Сподели
110