Caughtoffside.com: Юнайтед измъква Шахин изпод носа на Арсенал


А. Павлов

Caughtoffside.com: Юнайтед измъква Шахин изпод носа на Арсенал

Английският сайт за футболни вести Caughtoffside.com пише, че Манчестър Юнайтед е напът да закупи халфа на Реал Мадрид Нури Шахин. Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън е готов да отправи предложение от 18 милиона паунда за турския национал и по този начин да го отмъкне изпод носа на Арсенал. Както добре знаем, в битката за 23-годишния полузащитник са замесени и лондончани, които обаче, за разлика от Юнайтед, не възнамеряват да привличат Шахин за постоянно, а искат да го вземат под наем за един сезон.

Халфът не успя да се наложи в стартовата единайсеторка на Реал Мадрид през последната кампания, затова той може да бъде изкушен от възможността да премине във Висшата лига. Предимство в състезанието за неговия подпис може да извлекат "червените дяволи", защото те имат готовност да осигурят на Шахин постоянен договор.

Така, ако евентуално пристигне на "Олд Трафорд", конструктивният полузащитник може да предложи на Фъргюсън естествена връзка между защитата и атаката. Освен това Нури Шахин е играч, който ще се опита да възроди кариерата си след неуспешния сезон с екипа на Реал Мадрид.

  Сподели
190