Агент: Чарли Адам не е страхливец


Н. Гавазов

Агент: Чарли Адам не е страхливец

Агентът на Чарли Адам защити полузащитника, след като той беше окачествен като страхливец от крилото на Тотнъм Гарет Бейл. Както е известно, уелският национал остана на патерици през уикенда след лошо влизане от страна на Адам по време на равенството 0:0 между двата тима в Балтимор.

Това не е първият подобен инцидент с двамата и през май 2011 година Адам, който тогава защитаваше цветовете на Блекпул изпрати Бейл в лазарета за период от три месеца.

След последния сблъсък играчът на „шпорите" определи Чарли като „малък страхливец", но представителят на Адам нарече това изказване скандално и защити своя клиент.

„Тези твърдения не отговарят на истината, защото всеки знае, че Чарли не е такъв тип играч. В него няма злоба или нещо подобно. Скандално е по такъв начин да излезеш и да говориш за друг футболист", заяви агент Кени Мойс за ESPN.

Както е известно, Бейл и Андре Вилаш-Боаш призоваха Чарли Адам да се извини за постъпката, но хубавото в цялата история е, че уелсецът вчера и днес тренира нормално с останалата част от „шпорите" и почти сигурно ще вземе участие в днешния мач с Ню Йорк Ред Булс, който започва в 02:00 часа българско време.

 

  Сподели
68