Кранчар: Президентът на Тотнъм лъже за Модрич


Н. Гавазов

Кранчар: Президентът на Тотнъм лъже за Модрич

Полузащитникът на Динамо Киев Нико Кранчар коментира ситуацията, в която се оказа неговият партньор от националния отбор на Хърватия - полузащитникът на Тотнъм Лука Модрич. Както е известно, „шпорите" поискаха за своя футболист поне 35 милиона паунда и според повечето специалисти сумата се оказва твърде завишена, което отблъсва повечето кандидати за подписа на играча.

„Знам, че Леви е разговарял с него лице в лице. Той още миналата есен му обеща да го пусне. И сега? Сега Леви го обвинява за намерението му да напусне клуба. Президентът на Тотнъм прави всичко възможно за да защити интересите на клуба и да получи някаква печалба. Впрочем, той използва всякакви методи, в това число и да заблуждава футболната общественост", цитира авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. думите на Кранчар.

„Предложение от Реал може да се получи само веднъж в кариерата. Трябва да се разбере, че да играеш там е много ценно нещо за всеки футболист, дори и за мен, въпреки че предпочитам Барселона. Ето защо в този случай аз напълно добре разбирам Модрич", каза още хърватинът.

„За три години в Тотнъм не проведох един сериозен разговор с президента. Но нямаше и нужда за това. По себе си знам колко е трудно да напуснеш „шпорите". Те две години ме държаха ей така в отбора, докато новият ми клуб не заплати парите, които искат. При това слагат необосновано висока трансферна цена. Най-абсурдното е, че винаги получават това, което искат", завършва Кранчар.

 

  Сподели
85