Вертонген смята, че трансферът му в Тотнъм няма да се състои


Н. Гавазов

Вертонген смята, че трансферът му в Тотнъм няма да се състои

Защитникът на Аякс Ян Вертонген смята, че неговият трансфер в Тотнъм няма да се състои. Белгиецът се готви да започне подготовката си за новия сезон в състава на сегашния си клуб, след като представителите на Аякс и Тотнъм вече няколко седмици се опитват да определят трансферната стойност на бранителя.

Неотдавна Вертонген заяви, че уволнението на Хари Реднап няма да се отрази на желанието му да продължи кариерата си на „Уайт Харт Лейн". Към момента обаче 25-годишният бранител смята, че ситуацията е попаднала в задънена улица и двата клуба не могат да я разрешат.

„Това, което се получава е много досадно. Аз си мислех, че въпросът ще се реши много по-рано. Сега всичко отива натам, че на 2 юли (началото на предсезонната подготовка) аз ще бъда в Аякс. Продължавам да се надявам, че двата клуба ще се договорят, но не очаквам, че това ще се случи", заяви Вертонген за Algemeen Dagblad.

„В Аякс обаче имам едно преимущество: тук се намира много добър треньор, който ме познава добре. Аз играя за добър и стабилен отбор. Искам да стана за трети път шампион в състава на Аякс", завършва бранителят.

  Сподели
81